Duben 2007

BRAVO OTTO

29. dubna 2007 v 16:48 | richie |  US5 další info
Super Band Pop

US5 vyhráli německého Zlatého Ottu pro rok 2007 za Super Band Pop!
Gratulujeme!


FOTOGALERIE


Rhythm of life

29. dubna 2007 v 16:45 | richie |  US5 další info
Nový singl

"Rythm Of Life" byl oficiálně prohlášen jako nový US5 singl. CD vyjde v Německu 25. května společně s několika remixy a bunusovými písněmi.
Bonusový materiál by měla být nová píseň nebo videoklip.

Nový singl

23. dubna 2007 v 20:47 | richie |  Videa
Nový Singl

Mezi fanoušky koluje spousty nedorozumění vztahující se k US5 novému singlu. I když tato kauza se objevila na internetu nedávno, tak se kolem ní objevilo spousta nejasností. Tajemství vám bude ale brzy prozrazeno, protože i my jsme zapátrali a pokusili se pro vás zjistit alespoň název jejich nového singlu. Narazili jsme opravdu na spousty možností, ale oficiálně US5 nedávno zveřejnili, že zkratka nového singlu je "ROTN" (Pokud si ještě vzpomínáte na kauzu kolem jejich teprve druhého videoklipu, zprvu bylo také prozrazeno jen "JBOY"Wink
Na celý název singlu si budete, ale muset ještě chvíli počkat. Zatím tady máte začínající písmena prvních slov singlu, tak se zatím můžete pokusit hádat (:

V Bravo SUPERSHOW, která proběhne 28. Května by mělo být jméno singlu prozrazeno. Jestli ale US5 vystoupí na show s "ROTN" zatím není jisté.



Nový videoklip

23. dubna 2007 v 20:45 | richie |  Videa
Nový videoklip

Natáčení US5 nového videoklipu proběhne během příštího týdne. Na jakém místě- to ovšem zůstává tajemstvím.

Natáčení tohoto videoklipu by mělo proběhnout velmi rychle, tak buďte připraveni !! (:


Letní festival

23. dubna 2007 v 20:43 | richie |  dates
Letní Festival

"Courage" v Kleve je jedním z největším festivalů v celém Německu a tím, že si sami diváci volí koho chtějí vidět vystupovat, se stal také jedním z nejoblíbenějším.
Jako každý rok i toto léto se bude "Courage" fest v Kleve opět konat a ty už teď můžeš hlasovat pro svou oblíbenou star, kterou bys na festivalu rád/ a viděl/ a. (Hlasovat samozřejmě můžete i pro US5, kteří na stejném festivalu vystoupili i minulý rok a my jsme si to nenechaly ujít- můžeme říct, že to opravdu stojí za to)

Hlasování probíhá ZDE!


Tv show

23. dubna 2007 v 20:41 | richie |  US5 další info
TV Show

Pro ty, kteří nemají německé televizní program "ARD", jsme vyhledali jedno z novějších US5 vystoupení na které se můžete podívat ZDE!

US5 zazpívali svůj song "AS GOOD AS IT GETS" (:


3 animačky

23. dubna 2007 v 8:36 | richie |  Animace

7. sexyus5.blog.cz

22. dubna 2007 v 18:28 Spřátelené blogy
Tak tady máme novej a moooc hezkej bloček, na kterej se musíte určitě kouknout!!!!:o)


Fotky z In Conrol

21. dubna 2007 v 16:37 | richie |  band photos













Izzyho "atentát"

20. dubna 2007 v 19:40 | richie |  izzy další info
Izzyho "Atentát"

Izzy Gallegos hodil obřím karbanátkem po zaměstnanci jednoho z nejpopulárnějších amerických fastfoodů, Burger Kingu

Miliony dívek ho milují: PopStar Izzy Gallegos (23), zpěvák skupiny US5- krásný, sladký a pro některé z nás vysněný kluk nad sebou nedávno ztratil v Buger Kingu v Berlíně kontrolu.
Benny K. (toto není jeho opravdové jméno) právě účtoval Izzymu jeho útratu, když ho zpěvák (údajně z ničeho nic) nazval "MOTHERFUCKER" (=svině) a v dalším okamžiku po zaměstnanci hodil obřím karbanátkem přímo na jeho hlavu. Benny byl celý polit omáčkou a rozhodl se tento útok nahlásit na policii kam sebou přivedl dalších pět očitých svědků.
BILD (magazín) se Izzyho snažil sehnat, ale on byl ve všech směrech "nedostupný"


Pokud chcete vidět článek v originále, klikněte ZDE!


Us5 na VivaLive

18. dubna 2007 v 14:44 | richie |  band photos




































































Us5 jako the sims!!!:))))

17. dubna 2007 v 18:09 | richie |  US5 další info

US5 in Sims version

16.04.2007
JBOY && In da club

Polští fanoušci US5 si nejspíše řekli, že US5 starší klipy se stávají ohranými a že by to chtělo je nějak oživit. A jak jinak by mohli oživit US5 klipy než převedením je do SIMS verze?
Našli jsme pro vás zatím dva US5 klipy v SIMS VERZI.

Přání a stížnosti

16. dubna 2007 v 13:41 | IQáč
Čau lidi! Sem všichni můžete psát jakékoli připomínky, přání, stížnosti......a tak. Však to znáte. A fakt sem pište! Když bude nějaká připomínka INTELIGENTNÍ tak ji určitě zvážíme a zkusíme s tím něco udělat!!!

Test: Kolik toho víš o US5

14. dubna 2007 v 19:55 US5 další info
Ahoj tenhle testík jsem složila sama a na všechny otázky jsem věděla odpověď doufám že jste na tom stejně dobře. Jestli máte chuť můžete si ho vyzkoušet taky. Odpovědi si pište na papír!!!
1. Kdo málem musel ze skupiny odejít?
a) Richie
b) Izzy
c) Jay
2. Jak se jmenuje Mikelova holka?
a) Lena
b) nemá holku
c) Joanna
3. Kolik ma Izzy celkem tetování?
a) 10
b) žádné nemá
c) 17
4. Jak se jmenovala Richieho kočka?
a) Sweethart
b) Kate
c) Killercookie
5. Kdo je ze skupiny nejstarší?
a) Jay
b) Chris
c) Mikel
6. Kolik je Chrisovi let?
a) 17
b) 18
c) 20
7. Čím by byl Jay, kdyby nebyl v US5?
a) byl by zedník
b) byl by herec
c) psal by texty písniček pro ostatní skupiny
8. Jak se jmenuje Chrisův brácha?
a) Daniel
b) má jen sestru, bráchu ne
c) Justin
9. Kolik měl Izzy vážných známostí?
a) 10 a víc
b) 6
c) 2
10.Čím je Chrisova maminka?
a) učitelkou
b) právničkou
c) prodavačkou
11. Nejlepší Richieho kamarád z US5?
a) Mikel
b) Chris
c) Izzy
12. Jak vznikla skupina US5?
a) jsou to bratři
b) z reality show Big In America
c) jsou to kamarádi ze základky
...............................................................................................................................................................................................
Teď si zkontrolujte vaše odpovědi a za každou zprávnou odpověď si započítejte 1 bod.
A nepodvádět:)))
1. a), 2. c), 3. c), 4. c), 5.a), 6. b), 7.c), 8. b), 9. c), 10 a), 11. b), 12. b)
................................................................................................................................................................................................
12 - 10 bodů
Tak ty se fakt vyznáš!
Je vidět, že se ti US5 líbí stejně jako nám a jsi jejich velkej fanoušek!
Jen tak dál!!!
9 - 5 bodů
O US5 nevíš sice úplně všechno, ale na co taky.
Máš základní informace a to bohatě stačí!
4 - 0 bodů
No, popravdě řečeno moc velký přehled nemáš, ale to nevadí.
Stačí se kouknout na náš blog!

Mix

14. dubna 2007 v 18:50 | richie |  band photos
V poslední době se s Us5 skoro nic zajimavýho neděje:( tak nemam žadny novinky. Aby ste tady neumřeli nudou, tak tady mam pro vas aspon par okoukanejch fotek:)

Tak aspoň něco:)

Super fotka:))

11. dubna 2007 v 18:28 | richie |  band photos

Richie v BiA

8. dubna 2007 v 16:07 | richie |  richie fotos